Amsterdamarrow-down
nlarrow-down
Book a Room bed MenuClose
Book Nowcalendar
Spring Offer Qbic Hotel Amsterdam
shape-3
texture-circles-long

Bespaar 15% op je verblijf in Amsterdam deze lente!

Boek deze aanbieding

Als de tulpen volop in bloei staan is het een perfecte tijd om Amsterdam te bezoeken. Rondstruinen of door de stad fietsen met een gratis dosis zon maakt het ontdekken van de Nederlandse hoofdstad alleen nog maar beter.

Bespaar nu 15% op je verblijf in Amsterdam deze lente met een kamer in Qbic Amsterdam vanaf € 79,- per nacht.

View Offer

Amsterdam-Houses-3
shape-3
texture-circles-long

15% korting op herfst in Amsterdam

Kamers vanaf €69

Lekker Amsterdam bezoeken en het centrum verkennen is pas compleet met een goedkope hotel aanbieding inclusief ontbijt, zo kun je moeiteloos genieten van de rest van de stad!

In Qbic Hotel WTC Amsterdam slaap je in een all-in-one Qbi, your smart way to stay. In het centrum ben je in no-time als je het hotel uitstapt en in de metro springt, het centrum met haar mooie grachtengordel is namelijk maar 10 minuten bij je vandaan. Als je goedkoop wilt overnachten is deze hotelaanbieding de beste prijs die je online kunt vinden. See you soon!

View Offer

Amsterdam-Canals
shape-4
shape-19 copy 2

Grachten rondvaart pakket vanaf € 67

Ontdek Amsterdam vanaf het water

Ontdek een aantal van Amsterdam’s 165 grachten en 1281 bruggen met een grachtenrondvaart! Vaar met de boot langs de mooiste 17e- en 18e-eeuwse grachtenpanden overdag of geniet van de weerkaatsing van het stadslicht op het water als het eenmaal donker is. De beste manier om het hart van Amsterdam te ontdekken is ongetwijfeld via het water. Het is dan ook niet voor niets dat we een Grachten Rondvaart pakket voor je hebben gemaakt!

View Offer

Bicycle
shape-19
shape-13 copy 2

Fiets Arrangement vanaf € 79

Ontdek Amsterdam per fiets

Verken Amsterdam als een echte local tijdens je verblijf in Qbic met een fiets, het is absoluut de beste manier om de stad ontdekken! Niet alleen zie je op de fiets het meest, het is vaak ook nog eens het snelste vervoermiddel. Heerlijk fietsen langs de historische grachten, de 9 straatjes verkennen of het groen opzoeken in het Vondelpark voordat je op een van de vele terrassen neerstrijkt voor een biertje en wat te eten. Een paar puntjes van advies die we je graag geven voordat je op die pedalen stapt: gebruikt altijd het fietspad, let op voor voetgangers die het concept fietspad nog niet helemaal begrepen hebben (vooral in het centrum) en gebruik je bel indien nodig.

View Offer

rijksmuseum
shape-18
shape-7 copy 2

Rijksmuseum Arrangement vanaf € 76

Bezoek Amsterdam's Rijksmuseum

Een bezoek aan Amsterdam is simpelweg niet compleet zonder het Rijksmuseum te bezoeken. Het thuis van wereldberoemde meesterwerken zoals De Nachtwacht van Rembrandt. Met ons Rijksmuseum pakket kan jij een indrukwekkende permanente collectie aan kunst, ambacht, (Nederlandse) geschiedenis en ook tijdelijke exposities ontdekken.

View Offer

Qbic Hotel WTC Amsterdam entrance
shape-3
shape-14 copy 2

Chocolates & Prosecco vanaf € 89

Maak jullie citytrip naar de Nederlandse hoofdstad helemaal af

Niks fijner dan die enorm romantische combi van chocola en prosecco toch? Een magische omgeving, de charme van de grachtengordel, feestelijk verlichte bruggen en gezellige cafés zijn maar een paar redenen waarom Amsterdam een van de meest romantische steden ter wereld is.

View Offer

Book Nowcalendar

Book Now

bedBook/Search Rooms

arrow-down

Check-in

Check-out

Promo Code

Mon 27 May Tue 28 May
calendar
Check Availability